Skip to content

Nog maar een paar repetities en het gaat gebeuren. De laatste regieaanwijzingen, kleding die toch nog anders wordt, een pruik of niet. De mensen van de productie hebben drukke dagen voor de boeg, de overdekte tribune komt, het decor moet worden gebouwd en de lichten afgesteld. Met een schuin oog wordt naar de weersverwachting gekeken, maar dat is koffiedik kijken, niets is nog zeker, hoewel de kans dat we hogere temperaturen krijgen dan twee jaar geleden groot is.

Onze Midzomernachtdroom is bijna klaar om gespeeld te worden, de spelers staan te trappelen. Ondertussen hebben we al heel wat repetities op het veld bij zwembad De Bever gehad en is iedereen nu gewend aan het grote speelveld. ‘Groot spelen’ is een vaak gehoorde term. De spelers variĆ«ren in leeftijd van 13 tot ‘ergens in de zestig’ en dat is heel leuk om mee te werken. Iedereen neemt zijn of haar ervaring mee en daar leren anderen weer van. Samen gaan we er drie mooie voorstelling van maken!

Kaarten zijn nog steeds te krijgen, klik hier of bij kapsalon Geknipt & Zo, Bovenweg 69 in Sint Pancras. U kunt op de avond zelf ook kaarten aan de kassa halen, maar op-is-op!

 

Back To Top