Skip to content

2019, het jaar van Don Juan! Deze versierder hield Sint Pancras drie avonden in zijn greep. Na een prima verlopen repetitieproces waarin de spelers zich steeds meer thuis gingen voelen in hun rol(len), de muziek door onze band prachtig ingevlochten werd door het spel en ook de kleding een wezenlijk onderdeel uit ging maken van het stuk, waren we er klaar voor.

De bouw van het decor was een feest. Er werden een heleboel koolkisten in elkaar gezet en opgestapeld. Door hier ledlampen in te zetten werd er een sprookjesachtig effect bereikt. Bij iedere scène veranderde de kleur en hierdoor ook de sfeer van het speelveld. Het is ongelofelijk hoe licht de sfeer kan bepalen.

De spelersgroep bevatte weer een aantal nieuwe gezichten en dat is fijn. Andere mensen betekent een andere dynamiek, nieuwe ideeën en opvattingen en daardoor kunnen we als De Theatergroep groeien. Het weer was ons ook dit keer gunstig gezind, frisse, maar droge avonden zorgden ervoor dat we ons geen zorgen hoefde te maken over regen en ander ongemak.

De voorstellingen gingen zoals we voor ogen hadden, mooie plaatjes, vlot spel waarbij het publiek zich geen seconde hoefde te vervelen. De muziek en de zang waren prachtig. De enthousiaste reacties van de bezoekers waren geweldig! We zijn heel trots op deze productie en we gaan met goede moed op naar onze vijfde productie in 2022.

Back To Top