Skip to content

Op 25, 26 en 27 mei a.s. spelen we Midzomernachtdroom van William Shakespeare. De voorstellingen beginnen om 21.00 uur en worden gespeeld bij zwembad De Bever in Sint Pancras. Een overdekte tribune, met stoelen, biedt iedere avond plaats aan 250 mensen. Een hapje en een drankje zijn ter plekke verkrijgbaar.

Vanaf nu is ons online ticketsysteem actief en zijn de toegangskaarten via deze website te verkrijgen, ook zijn er kaarten te koop bij kapsalon Geknipt & Zo, Bovenweg 69 in Sint Pancras. Voor online bestellen kiest u in het menu bovenaan de homepage voor de optie Tickets en daar ziet u voor elke voorstelling een afbeelding.

Als u op de afbeelding van de door u gewenste datum klikt komt u bij het bestelproces terecht. Kaarten dienen via iDEAL betaald te worden. Als deze transactie geslaagd is, ontvangt u automatisch uw e-ticket(s) in uw mailbox. U krijgt 1 mailtje, ook als u meerdere kaarten bestelt. Het aantal kaarten dat u gekocht heeft staat erop vermeld. U print het e-ticket en neemt het mee naar de voorstelling, hier liggen uw toegangsbewijzen bij de kassa voor u klaar! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen met info@detheatergroep.nl. Let op, het kan gebeuren dat uw e-ticket in uw spambox terecht komt!

Back To Top