Skip to content

Het lijkt wat rustig geweest te zijn rondom De Theatergroep, maar niets is minder waar. Na de oprichting van de stichting zijn we alweer druk bezig geweest. De eerste hobbel die genomen moest worden was die van het uitkiezen van een nieuw stuk en die horde is genomen. We kunnen melden dat we eind mei 2015 De Storm van niemand minder dan William Shakespeare gaan brengen, een tragikomedie over macht, wraak, vergeving en liefde.

Op 28, 29 en 30 mei 2015 zijn we weer te gast op het terrein van zwembad De Bever. Dit keer niet op het strand, maar tussen de bomen achterop het grote veld. De spelersgroep is compleet, twaalf spelers, waarvan vier bekende gezichten uit Midzomerstrandkomedie, dus grotendeels een nieuwe ploeg. In oktober beginnen de repetities, dus dat betekent dat we zo’n drie maanden langer repeteren dan de vorige productie. Dit is nodig omdat de versie waar wij voor gekozen hebben niet de meest eenvoudige is. Het Bostheater heeft deze¬†bewerking van Frances Sanders en Martine Vosmaer een aantal jaren geleden gespeeld en wij gaan graag de uitdaging aan om hier ook een prachtige voorstelling van te maken.

Exclusief voor onze productie wordt er nu al heel hard gecomponeerd om de liedteksten te voorzien van muziek. We zijn zeer vereerd hier een driemanschap voor te hebben gevonden dat zich er heel enthousiast op heeft gestort. De regie is wederom in handen van Ton van Groeningen. In de aanloop naar mei volgend jaar zullen we op onze website ook de spelers en mensen achter de schermen introduceren en met meer informatie komen over het tot stand komen van deze voorstelling. Dus blijf ons vooral volgen via onze website of onze Facebook pagina!

Back To Top