Skip to content

Als u onze voorstelling komt bezoeken vindt u hier nog wat nuttige informatie. Wij zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen en hebben er zin in! Graag willen we u nog wat praktische zaken doorgeven voor uw bezoek.

De voorstellingen beginnen om 21.00 uur en duren tot ongeveer 22.45 uur.

De weersvooruitzichten beloven geen zwoele avonden, het is dus verstandig als u daar rekening mee houdt. U zit op een overdekte tribune, dus u blijft droog, maar de avonden kunnen nog steeds erg fris zijn. Neem bijvoorbeeld een fleecedeken mee (en misschien een kussentje want u zit op houten banken) en haal nog een keer, hopelijk voor het laatst deze lente, uw winterjas uit de kast.

Na afloop van de voorstelling is de bar tot 24.00 uur geopend en is er een hapje en een drankje verkrijgbaar!

Wij spelen bij Zwembad De Bever in Sint Pancras (Kastanjelaan 2, 1834 GLĀ  Sint Pancras). Bij het zwembad zelf zijn de parkeerplaatsen beperkt. U kunt uw auto ook neerzetten op het parkeerterrein van sporthal De Oostwal (adres: Beverplein 2, 1834 GH Sint Pancras). Daarvandaan loopt u zo weer naar het zwembad.

In Sint Pancras is de Bovenweg afgesloten ter hoogte van de spoorwegovergang. Dit betekent dat u het dorp het makkelijkst in komt via de afslag op de N245, komend vanaf het zuiden neemt u de tweede afslag richting Sint Pancras, u rijdt dan via De Helling (te herkennen aan het tankstation dat daar zit). U kunt ook de N242 blijven volgen en bij Heerhugowaard de afslag Sint Pancras nemen.

Heeft u nog vragen dan kunt u die sturen naar roos@theatergroep.nl.

Wij wensen u veel plezier bij De Storm!

Banner Website 90

Back To Top